Naa er det gaatt en maaned siden jeg var innom deg Liv Elisabeth, og jeg vil bare faa takke deg ordentlig for de to timene du bevilget meg til tross for aa ha juleferie. Naa maa jeg bare faa si at din behandling er veldig viktig, og ikke minst din veiledning. Enormt god hjelp til meg alle disse enkel oevelsene i en stressende jobb, saa jeg foeler stor takknemlighet til deg. Du har stor kunnskp paa et veldig viktig omtaade. Selvhjelp er noe vi alle rett og slett burde ha kunnskap om,og den teknikken du bruker er forebyggende og veldig efektiv. Jeg har latt det gaa en maaned for at jeg virkelig kunne fortelle om resultatet av masasje, taateknikk, blomsteressenskur og daglig bruk av enkle oevelser for aa vekke opp de forskjellige energisentre, pusteovelser og den evige kampen mot tankesurret. Alt gaar bare saa mye enklere, Liv Elisabeth!! Du har valgt den riktig veien i livet, og du har stor kapasitet til aa formidle all din kunnskp paa et omraade som er veldig viktig for oss alle, og ikke minst den gleden du legger til for aa hjelpe. Vil bare faa oenske deg lykke til med denne store, men flotte oppgaven du har valgt med aa legge sjelen i aa hjelpe oss, og oppmuntrer absolutt alle i alle aldre aa stikke innom Livskraften og nyte all den hjelp du har aa by paa, og delta i de aktiviteter du legger opp, og i det hele tatt, tenke paa hvor viktig det er aa forebygge og ta vare paa seg selv. Saa snart jeg kommer hjem, har du meg der igjen. Hjertelig takk og. LYKKE TIL, liv…..