Kvikneseminaret 2017

KURSDAG MED LEGE OG FORFATTER AUDUN MYSKJA

Ungdomskilden – ta vare på deg selv

Åpent for ALLE interesserte

Sted: Vollan gård, Kvikne

Tid: Lørdag 12. august kl 10 -17

 

Audun Myskja er bokaktuell med UNGDOMSKILDEN. Han er en av de norske legene som har arbeidet mest med aldring. Han så at noen mennesker beholder sin livskvalitet oppsiktsvekkende lenge, og begynte å lete etter fellestrekk. Ut fra disse funnene har han utarbeidet et sett enkle leveregler som alle kan følge, og som vil gjøre oss i stand til å bevare humøret, gleden og bevegeligheten.

Bli med på kurset som vil vise deg noen av hemmelighetene i Ungdomskilden. Alle punktene er illustrert med praktiske øvelser og meditasjoner som du kan gjøre hjemme etter kurset.

Audun Myskja er overlege, spesialist i allmennmedisin, Fellow i nevrologisk musikkterapi, faglig leder for Nasjonalt kompetansesenter for kultur, helse og omsorg og er faglig leder for Senter for Livshjelp. Reidun Myskja er naturterapeut, helseveileder og er daglig leder ved Senter for livshjelp. Hun har arbeidet med naturprodukter i en årrekke og er spesialist på å hjelpe mennesker i å lykkes og å gjennomføre beslutninger over tid.

Program:
09.30: Oppmøte/registrering
10.00: Velkommen. Foredrag med Audun Myskja “Ungdomskilden”

  • Evig ungdom? – Hva sier forskningen?
  • De blå sonene: Helseråd fra de friske eldre
  • Trening: Hva virker?

11.30: Pause
11.45: Foredrag ved naturterapeut og daglig leder for Senter for livshjelp, Reidun Myskja: Hvordan bygger du opp et helseprogram som virker over tid?

12.30: Utendørs trening/øvelser, med Audun Myskja.
13.00: Lunsj.
Boksignering/Salg av naturprodukter.

14.00: Foredrag med Audun Myskja “Ungdomskilden”

  • Stress og helse
  • Foryngende tanker
  • Forvandle følelser

15.45: Pause

16.00: Foredrag med Audun Myskja “Ungdomskilden”

  • Sinnsro – en praktisk veileder
  • Valg som helbreder over tid
  • Finn kjærligheten – hvordan?

17.00: Avslutning.
Mulighet for samtale/informasjon, kjøp av bøker og produkter i pauser og etter avslutning, fram til kl 17.30.

 

Frukt og drikke er inkludert i kurspris. Salg av “biteti”.

 

Kurspris: Kr 800,-

LEDIGE PLASSER, ÅPEN PÅMELDING ELLER MØT OPP PÅ KURSDAGEN.

PÅMELDINGSSKJEMA ved skjema under, lenke (https://goo.gl/vVuHmx), eller evt. e-post til: info@livskraften.no

Ved avmelding belastes et gebyr på kr. 250,-. Ved avmelding nærmere kursdato enn 14 dager i forveien belastes hele deltagerkontingenten.

 

Hjertelig velkommen!

Arrangør:Livskraften
v/Enhetsterapeut Liv Elisabeth Ryen Svergja.

www.livskraften.no
Senter for livshjelp er et tverrfaglig prosjekt som legger vekt på hjelp til selvhjelp. Reidun og Audun Myskja har holdt kurs i meditasjon fra 1988, og har utdannet over 400 studenter ved den treårige utdanningen i enhetsterapi. De arbeider både med verktøy til mestring ved kroniske plager og friske mennesker som ønsker vekst og selvinnsikt. De senere årene har Audun Myskja ledet og veiledet nær 20 kvalitetsfremmende prosjekter i organisasjoner og kommuner, og holder en rekke kurs og foredrag i både inn- og utland. Han har vunnet flere priser, blant annet Den norske legeforenings Kvalitetspris. Han har utviklet musikkbasert miljøbehandling og utdanner helsearbeidere i kvalitetshevende metoder i et landsomfattende prosjekt i regi av Helsedirektoratet i perioden 2015-20. Han er også fagveileder for Nasjonalt kompetansesenter for kultur, helse og omsorg i Levanger. Myskja har skrevet over 20 fagbøker, og gitt ut en rekke CD-er og DVD-er innen meditasjon, trening og indre vekst.  www.livshjelp.no